Eating Point, to sieć Restauracji w biurowcach, w największych miastach w Polsce. Naszym celem jest dostarczanie pracującym tam osobom świeże, przygotowane na miejscu jedzenie – codziennie inne, zawsze pyszne.
Nasz sukces tworzą ludzie z ogromnym doświadczeniem gastronomicznym, dzięki czemu świadczone przez Nas usługi są zawsze na najwyższym poziomie.
Oferujemy innowacyjny ekosystem dla Pracowników i Pracodawców, by jeszcze wydajniej dystrybuować dania.
Podróże kulinarne jeszcze nigdy nie były tak proste. W Eating Point oferujemy kuchnie świata bez wychodzenia z biurowca. Każdego dnia przygotowujemy zróżnicowane posiłki pod względem tematycznym,
o zbilansowanej i wysokiej wartości odżywczej.
W Eating Point zjesz zawsze smacznie, zdrowo i sezonowo.
Choć pomysł nowoczesnych restauracji w biurowcach zakwitł w głowie jednego marzyciela, sukces przedsięwzięcia, to efekt pracy kilkudziesięciu ekspertów z różnych dziedzin gastronomii. Łączymy doświadczonych kucharzy, dietetyków, managerów i specjalistów ds. dostaw po to, by jakość wyczuwalna była w każdym kęsie naszych potraw oraz w każdym realizowanym przez Nas evencie.
Zgodnie z tą maksymą dokładamy wszelkich starań, by posiłki były dopasowane do modelu pracy biurowej i zapotrzebowania naszych klientów. O bilans wartości odżywczej dbają dietetycy, a o kunszt sztuki kulinarnej doświadczeni kucharze. W rezyltacie każdy z klientów restauracji otrzymuje posiłki uwzględniające sezonowość produktów i najwyższą wartość dietetyczną, która sprzyja pełnej sprawności organizmu.
Zgodnie z najnowszymi rekomendacjami żywieniowymi dostosowujemy nasze menu do potrzeb osób dorosłych, by posiłki stanowiły element "zdrowego modelu życia" naszych klientów.
Nasze Restauracje zostały zaprojektowane tak, by nie tylko cieszyć oko, ale i podświadomie oddziaływać na klientów w celu uzyskania pełnej relaksacji.
Każda Restauracja jest podobna, lecz ze względu na historię miasta czy miejsca, w którym się znajduje, wystrój wnętrza, dodatki oraz ozdoby mają charakter regionalny.
Nasze Restauracje wyróżniają się wysokim standardem aranżacyjnym, zaprojektowane są w najdrobniejszych detalach,
począwszy od materiałów wykończeniowych na ścianach, poprzez meble i oświetlenie.
Zadbaliśmy również o strefę kawiarnianą, w której można odprężyć się na naszych wygodnych "uszatych" fotelach.
Eating Point, to młody, jednakże dynamicznie rozwijający się projekt. W przeciągu ostatnich 7 lat sieć naszych restauracji rozkwitała. Pandemia i jej skutki spowodowały, że w 2022 roku byliśmy zmuszeni podjąć decyzję o zamknięciu pięciu z dwunastu naszych restauracji oraz wstrzymać czasowo plany kolejnych inwestycji. W tym trudnym dla branży gastronomicznej czasie ciężko pracowaliśmy i walczyliśmy, aby utrzymać się na rynku. Przetrwaliśmy i czujemy się silniejsi o te doświadczenia. Odmienieni wracamy z nową energią i nowymi pomysłami, a ten nowy rozdział postanowiliśmy zainaugurować zmianą nazwy z Meating Point na Eating Point. Teraz patrzymy w przyszłość przez różowe okulary wracając do Was z nowymi projektami i innowacyjnymi rozwiązaniami, gdyż rozwój i technologia, to nasze drugie imię.
Innowacja i nowoczesność - holistyczny system zarządzania. Kompleksowe podejście do prowadzenia restauracji od analizy rynku, umowy, poprzez projekt i wykończenie.
Dbałość o rozwój osobisty Pracowników, rekrutujemy, szkolimy, aż do “day-to-day” prowadzenia restauracji odnoszącej sukcesy.
Jesteś pracodawcą, dbającym o swoich pracowników?
Realizujemy dofinansowania posiłków pracowniczych dla Twojej firmy. Skontaktuj się z Nami i poznaj więcej szczegółów.
Jesteś dostawcą? Współpracuj z Nami!
Dostarczaj świeże i sezonowe produkty do naszych restauracji. Zyskaj stałego klienta i rozwijaj swój biznes w błyskawicznym tempie.
Marzysz o własnej restauracji? Z nami to takie proste!
Otwórz z nami restaurację i ciesz się płynnością finansową. Sprawdzone know-how, unikatowy model biznesowy oparty o automatyzację.
4
restauracji
i 1 w realizacji
7
lat
doświadczenia
2 000
klientów każdego dnia
350
ton sprzedanego
jedzenia
10 120
pobrań aplikacji mobilnej