Za każdym projektem stoją ludzie, sukces to sport drużynowy. Eating Point nie jest w tym wypadku wyjątkiem, jakość i charakter naszych restauracji tworzy zgrana grupa oddanych swojej pracy profesjonalistów.
5 restauracji w Krakowie i Warszawie, to sztab ludzi, którzy dbają by w naszych restauracjach jadło się smacznie i zdrowo, a klient był zawsze najedzony i zadowolony.
Restauracjami Eating Point jak i innymi markami zarządza i nadzoruje zespół w centrali Foodservice Investment Group.
To właśnie ten sztab profesjonalistów stoi za wdrażaniem nowych pomysłów, które tworzą się w głowach założycieli spółki.
O wszystkich tych projektach już niebawem będzie głośno na polskiej scenie gastronomicznej.
Eating Point zawsze otacza się utalentowanymi profesjonalistami, którzy chcą razem z nami rozwijać nasze marki i nieustannie budować ich dobry wizerunek. Dlatego stale poszukujemy kreatywnych i pełnych pasji osób, którzy wesprą Nas w codziennej pracy